​Alcides E1 wint eerste bekerduel overtuigend van Staphorst

Vandaag moesten de jongens van E1 vroeg uit de veren, om 9.00 uur werd er afgetrapt in en tegen Staphorst in Alcides’ eerste bekerwedstrijd. Staphorst speelde vorige week al zijn eerste wedstrijd  tegen Rouveen, uitslag 11-0 in het voordeel van Staphorst, dus Alcides was gewaarschuwd.
In de eerste helft liet Alcides super goed voetbal zien. Al snel werd er gescoord. Maar ook Staphorst kwam goed uit de startblokken en maakte al snel gelijk. Daarna ging Alcides los, met prachtig samenspel werd er voor de pauze nog 4 keer gescoord door onze mannen. Ruststand 1 – 5.
Na rust bleef Alcides in de positieve flow en liep uit naar maar liefst 1 – 9. Daarna verslapte Alcides helaas toch enigszins en kwam Staphorst terug tot 4 – 9 wat ook de eindstand was.
Super tevreden na deze geweldige teamprestatie kijken we nu allemaal al weer uit naar maandagavond. Alcides E1 speelt dan om 18.45 uur thuis voor de beker tegen Rouveen.