​Alcides E1 wint opnieuw!

Vandaag speelde E1 opnieuw tegen Staphorst E1, dit maal voor de competitie. Het vorige duel werd redelijk gemakkelijk gewonnen met 9-4. Staphorst miste in die wedstrijd nog wel een goede verdediger, deze jongeman was er vandaag wel bij en dat was te merken.
Het veld was nat, het gras hoog en de bal rolde langzaam. Bovendien werden de duels niet voldoende gewonnen. Waar het in vorige wedstrijden vaak zo was dat Alcides in de tweede helft afzwakte, speelden ze dit keer de eerste helft zeer moeizaam. Staphorst bood goed tegenstand en komt na een mazzeltje zelfs op voorsprong. Ruststand 1-0.
Na een donderspeech J van Kevin zagen de supporters in de tweede helft een totaal ander Alcides. Mooi verzorgd voetbal, prima samenspel, veel gewonnen duels leverden drie fantastische doelpunten op. De eindstand van deze wedstrijd was 1-3 in het voordeel van Alcides! Mooi om te zien dat Alcides zich in de tweede helft zo herpakte. Trainer, leiders en ouders kunnen trots zijn op deze jongens!