​B2 verliest na comfortabele voorsprong

Na de fotoshoot konden de boys met glimmende kapsels beginnen aan de wedstrijd tegen Rouveen. Zij hadden de eerste wedstrijd gewonnen van de kampioen van vorig jaar, dus B2 was gewaarschuwd.
Direct was duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, maar dat Rouveen in de beginfase iets makkelijker de vrije man vond. Dit echter zonder tot uitgespeelde kansen te komen.
Het was hoofdzakelijk middenveldspel wat de toeschouwers te zien kregen. Toch werd er in de eerste helft wel gescoord. Uit een misverstand in de verdediging bij Rouveen kapte Youssef knap een mannetje uit en schoot de bal hard en droog in de hoek achter de kansloze keeper. Niet veel later gingen ze wederom in de fout waarna Hassan zich sterk maakte en zich niet omver liet trekken. Uit de draai schoot hij met links zowaar de 2-0 in! Dat was ook de ruststand. In de pauze door interim coach Jan gezegd dat B2 er nog lang niet was gezien de geflatteerde voorsprong.  En dat bleek al gauw. Uit een klein gaatje in de defensie kwam een van hun voorwaartsen alleen voor Jeroen, en met wat geluk rolde de bal tergend langzaam over de doellijn, 2-1. Alcides was even de kluts kwijt en bij Rouveen begon er steeds meer geloof te komen in een goed resultaat. In de vijftigste minuut een onverwacht schot en de bal vloog over Jeroen en viel vlak onder de lat binnen, 2-2. Weg was de comfortabele voorsprong. De aanvallers bij B2 zaten nu beter in de tang dan de eerste helft en veel kansen kwamen er dan ook niet. Wie er nu zou scoren zou wel eens als winnaar van het veld kunnen stappen. En de winnende goal kwam er! Helaas niet voor B2, maar voor Rouveen. Een slippertje achterin zorgde voor een derde treffer voor hen. Vlak daarna toch nog een kans, na een mooie pas van Hassan schoot Youssef iets te gehaast nog hard over waardoor de nederlaag een feit werd. Al met al niet eens een onterechte overwinning voor Rouveen, maar met wat slimmer voetbal was dit niet nodig geweest. Nu maar weer goed trainen en dan drie punten pakken tegen DVSV.