​B3 verliest dik, maar speelt toch een goede wedstrijd!

B3 moest uit tegen het sterke B1 van Ruinerwold. Zij hebben veel tweedejaars B spelers en ook versterking van twee A spelers (wel speelgerechtigd qua leeftijd). Dus dat het moeilijk zou worden stond bij voorbaat vast. Alcides had versterking van drie B2 spelers en vier meiden van MB1. Dat dit mixed team aan elkaar moest wennen werd al snel duidelijk.  Ruinerwold had een paar sterke spelers en een daarvan kon in de vijfde minuut vrij uithalen en de 1-0 binnen schieten. Toch liet B3 zich niet onbetuigd en werden ze zeker niet weggespeeld. Ook de meiden voetbalden zonder ontzag tegen de fysiek sterke tegenstander en  positioneel stonden ze goed. Voorin zorgden Manoa en Youssef voor veel snelheid, echter zonder veel kansen te creëren. Bovendien had Ruinerwold een goede keeper op doel staan. Door een paar snelle tegenstoten stond het met rust al 5-0, maar dat was behoorlijk geflatteerd, want B3 speelde gewoon echt goed mee. Alleen de kracht om in hun zestien meter gebied gevaarlijk te worden ontbrak een beetje. In de tweede helft wat positiewissels (Youssef ging bijv. keepen), maar dat ging een beetje ten koste van het voetballend vermogen. Uiteindelijk scoorde Ruinerwold nog vijf keer, waardoor het een vervelende nederlaag werd die echt te hoog was vooral gezien de eerste helft. Bas, Manoa en Youssef bedankt voor jullie inzet en de vier dames zien we graag vaker want jullie hebben het geweldig gedaan!

Man van de wedstrijd vond reporter dit keer een meisje: Dionne!