​B3 wint eerste wedstrijd!

Lekker weertje, op het hoofdveld, een gelijkwaardige tegenstander, wat wil je nog meer!
B3 mocht het vandaag opnemen tegen Genemuiden. Gezien de uitslagen een tegenstander waartegen wellicht wat mogelijk was. B3 was wederom versterkt met een aantal B2 spelers en eentje van C1. Dat kwam het voetbal zeker ten goede, maar toch was het Genemuiden dat na 5 minuten de 0-1 scoorde.  Zou het dan toch weer? Nee, dacht Niels en hij krulde de bal van een meter of 20 knap in de bovenhoek. Het eerste competitie doelpunt van B3 was een feit. Vanaf dat moment groeide B3 in de wedstrijd. Bij wijfelend optreden in de Genemuiden defensie was Niels er als de kippen bij om een foutje van de keeper af te straffen, 2-1 voor! Niet veel later was het alweer Niels die in de zestien goed doorging en met een mooie schuiver zijn hattrick voltooide. Een riante 3-1 voorsprong was dan ook niet onverdiend te noemen. In de tweede helft was de fut er bij sommige spelers wat uit (twee wedstrijden in de benen) en kwam Genemuiden wat meer op onze helft te spelen. Toch was het B3 dat scoorde. Met een slim puntertje bekrooonde Marius een goede wedstrijd en werd het 4-1. Maar Genemuiden gaf niet op en kwam dichterbij door een bekeken schot in de hoek. Met nog 10 minuten te spelen moest B3 zien de voorsprong vast te houden. Genemuiden zette alles op alles en kwam 5 minuten voor tijd terug tot 4-3. Nog een spannende laatste minuten volgden, maar B3 gaf daarna niets meer weg. De eerste overwinning was een feit!
Volgende week naar FC Meppel met dezelfde instelling dan  moet er nog meer inzitten!