​Goede start competitie Alcides E1

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd gepland uit tegen Olde Veste ’54 E1. Beide ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Alcides opent de score, maar al snel maakt Olde Veste de gelijkmaker. Alcides bewaart de rust en komt opnieuw op voorsprong. Vlak voor rust weet Olde Veste de stand weer gelijk te trekken. Ruststand 2 – 2.
Na de welverdiende ranjapauze is het voetbal in de tweede helft aan beide kanten een beetje weg. Wel weet Alcides weer op voorsprong te komen, maar ook deze voorsprong wordt door Olde Veste gepareerd.
In een razend spannende slotfase trekt Alcides toch nog aan het langste eind en wint met 3 – 4. Hulde voor onze jongens, de 3 punten gaan mee naar Meppel. Nu op naar de laatste bekerwedstrijd tegen MSC E1 a.s. woensdag. We trappen om 18.30 uur op eigen veld af. Komt dat allen zien!