​Pijnlijk verlies voor Alcides E3

Op een mooie zonnige ochtend verloor Alcides E3 met grote getallen van Flevoboys. Olaf was deze zaterdag ingevlogen omdat Samane en Tarik afwezig waren.
De eerste minuten van de wedstrijd gingen super goed en had E3 zelfs meer mogelijkheden dan Flevoboys. Volledig tegen de verhouding in scoorde Flevoboys onverwachts een doelpunt. Gelukkig maakte Julian O. snel een gelijkmaker maar werd het voor de rust toch nog 2-1 voor Flevoboys.
De welverdiende ranja in de rust werd helaas niet geschonken maar ondanks dat begonnen de jongens vol goede moed aan de tweede helft. Helaas zagen we in de tweede helft weinig van het mooie voetbal waar E3 ons regelmatig op verwend. Lange ballen vanuit onze keeper of achterhoede werden moeiteloos opgevangen door de verdediging van Flevoboys. Met mooi overspel kwam Flevoboys op het doel van Alcides af en scoorden het ene na het andere doelpunt. Ergens halverwege het "scoorfeestje" van Flevoboys scoorde Ynze met  een mooi afstandschot.
De jonge scheidsrechter, die op zich een prima wedstrijd floot, vond het bij 10-2 tot overmaat van ramp nog nodig om een (onterechte) penalty te geven. De trainer van Flevoboys vond het wel cool dat de keeper deze nam, stand 11-2.
Onze jongens voelden zich steeds kleiner worden. Echt veel zin hadden ze na de wedstrijd ook niet meer in de penalty's, 12-2 aan de broek, dat doet die kinderhartjes pijn (en die van de papa's en mama's ook).
@Jongens en trainer: kop op toppers, vergeet deze wedstrijd snel, en blijf positief vooruitkijken want jullie hebben prachtige dingen laten zien, denk anders nog even terug aan de wedstrijd thuis tegen Vitesse '63 of voor de zomervakantie aan de toernooien in Zuidlaren en Assen, succes!