12-9: Alcides E6 – SJO SVBS/Oranje Zwart E1

Alcides E6 is de start van de competitie ijzersterk begonnen door een 14-0 overwinning tegen SJO SVBS/Oranje Zwart uit Wanneperveen. Door goed overspel had de thuisploeg geen kind aan de matig spelende tegenstander.

In de eerste helft opende Anra al vroeg de score na goed combinatiespel door het hele team. De 2-0 ging uit een klutsbal uiteindelijk via Mander binnen. Anra raakte daarna op dreef door de 4-0 en de 5-0 binnen te tikken. De ruststand werd bepaald door wederom Anra na goed afleggen door Thijs.

Ook de tweede helft kende een goede start door een snelle goal door Thijs. Daarna moest Ismaël zowaar aan het werk om een schot op doel te stoppen, maar hij verzuimde niet. De monsterzege werd uiteindelijk bepaald door doelpunten van Thijs, Mander, Anra (2x) en Jesper (3x).