1e bekerwedstrijd van F4

MSC F2 - Alcides F4 F1 (13-4)

Afgelopen zaterdag stond de 1e bekerwedstrijd van F4 op het programma. Dean was helaas ziek en Bjorn was afwezig vanwege zijn verjaardag dus deed gastspeler Jesper met F4 mee.
De tegenstander was MSC F2, dus F4 kon direct flink aan de bak want dit team bestaat volledig uit tweedejaars F-pupillen.

De opstelling werd door de begeleiding uitgelegd en de wedstrijd kon beginnen.
Al vrij snel werd duidelijk dat MSC een maatje te groot was want keeper Ramon had het erg druk met alle aanvallen van MSC F2.
Het lukte F2 niet om de bal ver van het eigen doel te krijgen dus MSC F2 kon eenvoudig de bal vlak voor het doel afpakken en op doel schieten. Dit resulteerde in een ruststand van 9-0.

In de pauze kon de begeleiding wat tactische aanpassingen doen en resulteerde in een prima 2e helft. F2 kwam veel beter uit de startblokken en al vrij snel werd er gescoord door Bas (9-1). Daarna pakte MSC F2 de draad weer op en scoorde nog 3 keer maar F4 bleef het proberen. Uit een goede aanval scoorde Naufal en onze gastspeler Jesper wist  vervolgens ook nog 2 keer te scoren.

Een uitbraak van MSC werd prima tegengehouden door Ramon maar in tweede instantie tikte MSC de bal toch binnen.
In de slotfase had F4 nog een goede kans maar helaas stond de paal in de weg.
Eind stand 13-4.

De tweede helft heeft F4 zich prima herpakt en laten zien dat ze best goed kunnen voetballen. Op naar de volgende tegenstander!