2015-10-31 Alcides E2- Rouveen E1

Alcides E2- Rouveen SC E1  31 oktober 2015

De wedstrijd was vroeg in de ochtend en er scheen een waterig zonnetje. Alcides ging de eerste helft snel van start met een mooie aanval van Younes. Helaas lukte het nog niet te scoren.  Julian moest ook aan de bak als keeper en wist een mooie bal van Rouveen tegen te houden.  Het lukte Alcides goed de eerste helft snelheid te behouden en kansen te creëren. Hierbij kwam Quin vaak te pas om de bal op een slimme manier van de tegenstander af te pakken. Eindelijk kwam daar de welverdiende 1-0. Een prachtgoal van Olaf na een mooie voorzet van Younes. Vlak daarna heeft Cas kans om er 2-0 van te maken. Dit lukt net niet. Younes en Tim spelen mooi over, maar ineens is de bal bij Julian. Hij vergist zich en denkt dat hij de bal te pakken heeft. Helaas is dit niet zo en maakt Rouveen 1-1. Matthijs, onze invaller van vandaag, komt in het veld en doet het erg goed. Helaas weet Rouveen steeds meer de bal te winnen en scoren ze hun tweede doelpunt en is het 1-2.  Net voor het einde van de eerste helft scoort Cas uit een cornerbal en brengt de stand op 2-2.

In de tweede helft is Alcides een stuk minder zichtbaar op het veld. Na wat mooie reddingen door Julian en de sterke verdediging lukt het Rouveen in korte tijd op 2-5 te komen. Ondanks dat Selmen en Thomas op het middenveld nog een paar keer handig de bal weten af te pakken van Rouveen lukt het Alcides jammer genoeg niet meer nog een keer te scoren. De eindstand is uiteindelijk 2-6. Het was een mooie en sportieve wedstrijd om naar te kijken!