22-8: Olde Veste '54 E6 - Alcides E6

Steenwijk, 22 augustus 2015

De aftrap van het seizoen is voor Alcides E6 geëindigd in een nederlaag. In Steenwijk werd met 5-4 verloren van Olde Veste.

Na een moeizaam begin begon Alcides goed te voetballen. Na een corner ontstond echter de counterkans voor Olde Veste, die goed werd afgemaakt. De 2-0 werd gemaakt vanuit een goede hoekschop. Aan het eind van de eerste helft viel toch de verdiende 2-1 door Thijs uit een voorzet van Jesper.

Al vroeg in de tweede helft viel de 3-1, wederom uit een corner. De 4-1 viel vanuit een dieptepass. Toch viel onverwachts de 4-2 door een actie van Mander. De wedstrijd werd nog spannend door een goed één-tweetje door Thijs en Mander. Aan het eind van de wedstrijd viel er aan beide kanten nog een goal waardoor het spannend bleef, maar het mocht voor Alcides niet baten.

Al met al een mooie pot, veelbelovend voor een leuke competitie!