Alcides boekt derde zege op rij en stijgt flink

Alcides heeft de derde zege op rij geboekt en heeft in de spannende 1e klasse E een flinke sprong gemaakt op de ranglijst. Tegen Heino werd het na een 0-0 ruststand 2-0 door treffers van Roy Visscher en Martin van 't Ende.
Alcides en Heino gaven elkaar voor rust geen duimbreed toe. De eerste grote kans was voor Heino dat Remco Beumer net naast zag volleren. Alcides kon daar geen grote kansen tegenover stellen, maar maakte wel een solide indruk.
Deze solide indruk werd na rust omgezet in een sterke fase waarin de thuisploeg duidelijk de betere was. Dat leverde uiteindelijk de openingstreffer van Roy Visscher op in de 60e minuut: 1-0. Heino, dat nu moest komen, ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. Alcides gaf echter geen krimp en besliste het duel in de 80e minuut. Martin van 't Ende (vorige week ook al trefzeker) schoot beheerst de 2-0 binnen en bezorgde de thuisploeg zo drie belangrijke punten.
[Bron: Meppelercourant.nl]