Alcides C2, niet best

Een selectie van 17 man op papier en op de dag van de wedstrijd nog 10 spelers ter beschikking. Dat was een beetje het scenario van C2 deze natte middag. Gelukkig was C4 bereidt een speler af te staan zodat we met 11 man van start konden gaan.
En zowaar, het begin was voor Alcides de eerste 10 minuten. Na een minuut of 5 een vloeiende aanval over rechts en niet zelf geschoten maar keurig teruggelegd en ook beheerst binnen geschoten door Abdi!  0-1 voor C2. De leiding en het meegereisde publiek (waarvoor dank aan de rijders, grens en coach achter het doel) gingen er even goed voor zitten, want met dit door elkaar gehusselde team kon het nog best wel eens een leuke middag worden. Maar wat wel eens vaker gebeurd is dit seizoen: een corner, de kleinste man van het veld helemaal vrij en pardoes de 1-1. C 2 liet de koppies hangen (op een enkeling na) en liep vanaf dat moment achter de feiten aan. Jammer, want met name over links was Julian zijn tegenstander steeds te vlug af. Stilstaande situaties en niet goed dekken leidde tot een 4-1 achterstand bij rust.
In de pauze de knoppen gereset en gezegd met een schone lei te beginnen, maar dat zat er deze middag niet in.
Weer uit een aantal standaard situaties werd het uiteindelijk een dikke 8-1 nederlaag. De grootste van dit seizoen. De enige “kans “voor C2 was nog een knap schot uit stand van gastspeler Ismael, maar deze werd door de keeper gepakt. Dit was een nederlaag zonder perspectief om het zo maar eens te zeggen. Uiteraard een paar belangrijke spelers die er vandaag niet bij waren maar de beleving die er afgelopen donderdag wel was heeft reporter vandaag niet of nauwelijks gezien.