Alcides E2 verliest in slotminuut

Zaterdagmorgen om 9 uur waren we weer present. We spelen in een superspannende competitie waarin iedereen van iedereen kan winnen of verliezen.
We speelden tegen FC Oldemarkt E1. Zij hadden net zoveel punten (10) als wij. In de heen ronde wonnen we met 0-2, maar sindsdien won Oldemarkt bijna al haar wedstrijden.

We begonnen erg sterk aan de wedstrijd en waren veel sterkre dan de tegenstander. Echte grote kansen kwamen er helaas niet. Wel twee scherpe counters van Oldemarkt waardoor we gingen rusten met een 0-2 stand.

In de tweede helft begon Oldemarkt steeds beter te spelen en kregen ze ook een aantal goede kansen, gelukkig keepte Ynze van E3 erg goed. Uit een corner kwam toch nog de 0-3. Een rommel goal die wel of niet over de lijn was geweest. De scheidsrechter twijfelde even, maar gaf daarna aan dat de bal wel over de lijn was geweest.
Vanaf de aftrap scoorde Alcides meteen de 1-3, nou ja Alcides, het was een eigen goal van een Oldemarkt speler.

Het was wel het gelukje wat de heren Alcides even nodig hadden, want daarna begonnen we weer op de helft van de tegenstander te spelen en kwamen er steeds meer kansen. Onze robuuste vedediger Thijmen ging mee naar voren en scoorde de 2-3 en even later ook de 3-3.
Nu gingen we ook maar meteen op jacht naar de winst. Anthony kon twee keer goed uithalen, maar beide schoten werden door de keeper gepakt.
En toen, ja je raadt het al, uit weer een scherpe counter scoorde in de laatste minuut FC Oldemarkt E1 de 3-4.
Een beetje zuur, maar wel een mooie partij voetbal. We hebben vooral de tweede helft goed gestreden en bijna de hele wedstrijd goed gevoetbald. Klasse mannen.
Volgende week naar de koploper. Zal wel weer een spannend potje worden.
Opstelling Alcides: Ynze, Thijmen, Mohammed, Lars, Donny, Jorn, Jan-Willem, Anthony, Justin.