Alcides E2 wint laatste wedstrijd met zes man

Het E2 team van vanmorgen...

Zwaar bevochten 4-5 overwinning op Steenwijk E1...

Alcides E2 heeft de competitie met winst afgesloten.
Een seizoen met een slechte start, maar wel met een prima slot.
De laatste vier wedstrijden pakten we maar liefs 10 van de 13 punten deze competitie. Daardoor eindigen we dit najaar op 7e positie, na onze mindere start een prima prestatie.

We begonnen vandaag met maar zeven man. Thijmen had een feestje in het zuiden en Justin was helaas nog niet fit. Gelukkig deed Anthony uit E4 mee.

We startten vanmorgen uitstekend en al na twee minuten kopte Jan-Willem uit een strakke corner van Devano op de paal. Even later werd het alsnog 0-1, toen Jorn afdrukte en de score opende.
Helaas was het vlak daarna alweer 1-1. Balverlies van Jan-Willem zorgde ervoor dat een Steenwijk speler zomaar door kon lopen op onze "keeper van de dag" Lars.

Hierna moesten we al na vijf minuten verder met zes man omdat Mohammed uitviel.
Dat betekende keihard werken voor de E2 mannen vandaag.
Maar in plaats van gaan hangen voor de goal, bleef Alcides E2 op de aanval spelen.
Anthony ging van achter uit mee naar voren en scoorde een schitterend doelpunt. Jorn was vlak daarna wederom trefzeker en scoorde de 1-3. Net voor rust kopte Jan-Willem uit een corner van Donny, die hard werkte, de 1-4 binnen.

Daarna was het rust en daar waren we wel aan toe, met vijf man en een keeper op een zwaar modderig veld, dat valt nog niet mee.
Steenwijk bood aan om de wedstrijd zes tegen zes verder te spelen, maar dat vond Alcides niet nodig.

Toch zou het erg zwaar worden voor de mennekes van E2. Het werd al heel gauw 2-4 en gelukkig maakte Jorn daarna z'n hattrick af en zorgde hij voor de 2-5.
We werden moeër en moeër en moesten ondanks prima verdedigen van Anthony en Devano nog twee goals incasseren, maar gelukkig hielden we wel stand, ook omdat Lars een paar minuten voor tijd nog een super redding in huis had.

Een mooie 1e helft en een 2e helft puur op karakter, brachten Alcides E2 vanmorgen de winst. Wat een klasbakken de MANNEN van Alcides E2.

Volgende week spelen we in de zaal, maar we blijven gelukkig wel op het veld trainen, zo hoort dat bij echte mannen. Lekker hoor!