Alcides E5 - Alcides E6

Zaterdag 29 november stond de wedstrijd Alcides E5 tegen Alcides E6 op het programma. Een bijzondere wedstrijd want beide teams speelden een thuiswedstrijd ............
E6 had er erg veel zin in want een uur voordat de wedstrijd zou beginnen stonden ze al op het veld en deden ze hun warming up.

Om 10.00 uur gas scheidsrechter Sjon het startsein. E5 pakte het initiatief en was veel in balbezit. De opbouw van achteruit liep goed en E kon het spel goed verdelen door het veld groot te houden.
E6 liet zien dat ze gevaarlijk op de counter kunnen spelen en af en toe leverde dit een gevaarlijke uitbraak op, keeper Mika greep op tijd in. Toch kwam E5 op voorsprong door Boaz.
E6 herpakte zich snel want binnen een paar minuten stond het alweer 1-1. Na een mooie combinatie zorgde Tim voor de 2-1 maar opnieuw toonde E6 veerkracht door heel rap de 2-2 binnen te schieten. Dit was tevens de ruststand.

In de pauze werden er een paar tactische omzettingen gedaan waardoor de wedstrijd direct kantelde. In rap tempo liep E5 uit naar 3-2 door Cas en de 4-2 door Younes. De ruimtes werden groter waardoor Thomas en Olaf beter konden opbouwen en sneller Pien en Tim op de zijkanten konden aanspelen en er mooie aanvallen werden opgezet. Een corner van Boaz verdween via de paal en een verdediger van E6 in het net, 5-2.

Opnieuw deed E6 wat terug in een counter waardoor het 5-3 werd. E5 herpakte zich en bleef combineren. Uit een fraai uitgespeelde aanval scoorden Boaz en Quinn. Eindstand 7-3.

E5 en E6 hebben het publiek vermaakt met deze leuke wedstrijd. Goede gedaan jongens en meisje.

Volgende week speelt E5 z’n laatste wedstrijd in de najaarcompetitie tegen Staphorst E4. Hopelijk sluiten we deze competitiehelft af in stijl dus met mooi voetbal en wederom winst.

De razende reporter
Foto's van de wedstrijd staan in het album: Alcides E5 - Alcides E6.