Alcides E5 - Alcides E6




 



 



 



 



Hierbij het verslag van de wedstrijd van zaterdag 29 november.



Iedereen was ruim op tijd en zaten al vroeg in hun tenue. Op het veld aangekomen was er enige verbazing, want het andere team was niet aanwezig en er was een andere wedstrijd aan de gang.



En ja hoor, toen ging er een lichtje branden.... We waren een uur te vroeg!!! Behalve Matthijs, hun wisten wel dat de wedstrijd om 10 uur begon. Gelukkig was Peter zo attent om voor iedereen een koffie te halen en dat maakte alles weer goed. Haha! Hadden we zelf ook maar beter moeten opletten toch?!



Nu over de wedstrijd... aan het begin scoorde Niek bijna, maar helaas net mis.



Daar komt Boaz van E5 en scoort 1-0 jammer! Milan komt in actie en schopt de bal heel ver, maar helaas toch tegen gehouden. Het andere team geeft een voorzet, maar dit gaat mis en de bal rolt in eigen doel 1-1 nu. E5 probeerde weer te scoren en de verdediging stond te ver weg waardoor Matthijs de bal niet kon tegen houden, helaas! 2-1 Maar gelukkig scoort Rowan en wordt het 2-2. Daarna E5 weer een kans maar Matthijs hield hem  goed tegen. Een corner voor E5 spannend..... Gelukkig niet gescoord.



Even rust voor de mannen en hup door met de tweede helft. Helaas scoort E5 weer en wordt het 3-2.   Ai! Nog èèn, 4-2. Balen!



Weer een corner voor E5 en gescoord 5-2 nu.



Weer een kans voor E5, maar gelukkig nu de binnenkant van de paal.



En dan is het 6-2 jammer....



De jongens proberen erdoor te komen, maar het wil niet lukken. 7-2 nu, dit gaat niet goed.....



Yes! Thomas scoort! 7-3.  Dan scoort Milan nog bijna een keer, maar helaas....



De eindstand blijft dus 7-3. Zou het toch nog met dat uur te maken hebben?



 



Rijanne