Alcides E8 verliest van beter BEW E1

E8 moest het deze wedstrijd doen zonder Saartu en de geblesseerde Lesley. Vnadaag hadden we versterking van Lasse en Olivier, zodat we toch nog met 8 spelers aan de wedstrijd konden beginnen.

Vanaf het beginsignaal was het al duidelijk dat het team van BEW beter op elkaar ingespeeld was dan E8. Ondanks het overwicht van BEW was het toch Diego die E8 op voorsprong zette door gioed voorbereidend werk van Wout en Zakaria. Door goed verdedigen van Tygo en Lasse bleef het lang 0-1, maar 5 minuten voor de rust maakte BEW toch gelijk. Op slag van rust was het Wout die een counter goed afrondde waardoor de ruststand 2-1 was. Na de rust was de aanval van BEW goed op dreef, want al redelijk snel was het 2-3. Daarna liep de stand verder op tot 2-5. Keeper Mees voorkwam met een aantal goede reddingen dat de score hoger uitviel. Dat het met de instelling van de jongens wel goed zit, bleek wel uit de laatste minuten. In plaats van de koppies te laten hangen, gingen ze door om een doelpunt te maken. Dit lukte Wout nog één keer door goed doorgaan van Luc op het middenveld. Hierdoor werd de eindstand van 3-5 bereikt.

Ondanks het verlies van deze sterke tegenstander hebben de jongens van E8 toch een goede wedstrijd gespeeld!