Alcides F2 - DESZ F3

Afgelopen zaterdag ( 10 oktober ) ging het weer los voor Alcides F2. 9 tot op het bot gemotiveerde voetballers die zich 1 ding hadden voorgenomen en dat was winnen.



Dit voornemen werd gelijk in de begin fase kracht bijgezet door de 1-0 van de voet van Jorn. Wat van slag door deze snelle voorsprong en een klein beetje euforisch maakte de tegenstander snel 1-1. Maar de mannen en vrouw lieten zich hier door niet van de wijs brengen. Subliem keeperswerk van Sasha in samenwerking met de sterke verdediging onder leiding van Sander en Noël maakte dat na een splijtende pass naar Björn 2-1 op de borden verscheen.



Maar weer was de tegenstander niet uit het veld geslagen 2-2 dit was ook de ruststand.



In de 2e helft werd er een tandje bijgeschakeld. Het gevoel dat er wat te halen viel begon te overheersen en na subliem voetenwerk van Adil en Jasmijn kon Björn weer in stelling gebracht worden 3-2.



Het voornemen was dit niet meer uit handen te geven. De druk van de tegenstander werd groter maar door hard werken van Harjan, Ramon, Adil, Sander, Jasmijn, Noël, Björn, Jorn en Sacha werd het doel niet gevonden. In tegendeel 2 gevaarlijke counters volgde waarbij door een strakke uittrap van Sacha de 4-2 viel vanaf de voet van Jorn. De 5-2 kwam wederom van de voet van Jorn na uitstekend combinatiespel tussen de verdediging en het middenveld.



Top gedaan mannen en vrouw op naar de volgende overwinning.