Alcides F2 is uitgebekerd

Met 2 overwinningen op zak gingen met volle moed naar Nijeveen om de derde en laatste bekerwedstrijd in deze poule te spelen. Maar  SVN had ook 2 keer gewonnen en wel met grote cijfers… zij weten het doel wel heel goed te vinden.

Wij mochten de aftrap nemen voor de eerste helft en Mander stond deze keer in het doel. Je kon wel zien dat SVN een taaie en betere tegenstander is maar toch kregen wij de eerste 2 hoekschoppen.

Daarna was het SVN dat veel beter ging voetballen en bij ons werd het wat minder en er werden er wat foutjes gemaakt. De doelpunten vlogen ons om de oren en al snel was het 5-0 voor SVN. Anra had nog wel  een klein kansje om de eer van deze helft te redden maar kwam helaas wat kracht te kort. De eertste helft eindigde dan ook met 7-0 voor SVN.

In de rust werd er van keeper gewisseld , Jens ging nu in het doel. In de tweede helft kregen wij nu ook een paar goede kansen , Jesper en Florian kwamen een paar keer goed voor het doel van SVN .Maar hun schoten gingen mis of werden tegengehouden door de keeper. SVN had nu iets meer moeite om doelpunten te maken , dit kwam door het goede keepen van Jens en wij gaven ook meer tegenstand. De wedstrijd eindigde in 11-0 voor SVN , en ons bekeravontuur is voorbij.

Zaterdag gaan wij voetballen voor de competitie en dan moeten wij uit tegen FC Wolvega F3. Zet hem op jongens en meisjes.