Alcides F4 op schot tegen Wolvega F6!!

Afgelopen zaterdag werd er zeer vroeg verzameld voor de uitwedstrijd tegen Wolvega F6. Na de goede start van seizoen stonden de jongens (Bente was er door ziekte helaas niet bij!) weet te springen om een leuke wedstrijd te spelen. Op de heenweg regende het nog vrij hard, maar eenmaal aangekomen in Wolvega werd het weer steeds beter. Op een gegeven moment begon zelfs de zon te schijnen. Gelukkig hadden de scheidsrechter en de reporter schrijfmateriaal bij zich, want er werd wel veel gescoord!

Maar terug naar het voetbal. Trainer/coach Abdullah had de jongens goed geïnstrueerd en ze begonnen ondanks het vroege tijdstip scherp aan de aftrap. Dit resulteerde in een 0-1 voorsprong voor de F4 binnen een minuut. Lamar scoorde een mooi doelpunt. Hierna was het de beurt aan Savin. Hij liet zien dat hij al vroeg wakker was en daardoor ook al erg scherp. Hij scoorde namelijk de 0-2, 0-3, 0-4 en de 0-5. Twee doelpunten scoorde hij door vanaf eigen helft met de bal aan de voet de tegenstanders eruit te lopen en dan ook nog beheerst af te ronden. Prima in vorm dus! Daarna werd een schot van Djesse gestopt door de keeper die heel erg veel te doen had. Ondanks het keeperswerk was het toch weer F4 die scoorde. Ditmaal was het weer Lamar die na een goede actie van Nacim het doel vond. Vlak hierna scoorde Nacim zelf een doelpunt (0-7) en daarna was het Sammy die de 0-8 op het scorebord zette. Vlak voor rust scoorde Savin nog de 0-9 en de 0-10. Een monsterscore was bij de rust al gehaald.

Na de ranja gingen de spelers van de F4 vrolijk verder met waar ze bezig waren, namelijk leuk voetballen en doelpunten maken. Het was niet zo dat iedereen op het doel af rende en probeerde te scoren. Er werden leuke aanvallen opgezet en bij de (spaarzame) uitvallen van Wolvega werd er ook nog goed verdedigd door Jurre, Jourik en Luuk. Maar na rust was het Djesse die de 0-11 scoorde. Eigenlijk net iets te vroeg, want opa was nog niet op het veld! Hierna was het weer Savin die scoorde. Dit keer met een hard schot door de benen van de keeper. De 0-13 werd gemaakt door Sammy na een goede actie van Bas, die vandaag pech had met afronden. Hierna weer Djesse, nu wel gezien door opa (0-14) en Sammy (0-15 en 0-16). Tot slot scoorden nog Djesse (0-17), Lamar (0-18) en Nacim (0-19). Met het penalty schieten was het opvallend dat keeper Max bijna alle penalties van de tegenstander tegenhield. Heel goed gedaan!

Ondanks de grote nederlaag waren de kinderen van Wolvega nog steeds vrolijk en hoe de kinderen van de F4 zich voelden was natuurlijk wel te raden.