Alcides F4 tegen Alcides F3

Het is woensdagavond 17 september 2014. De wedstrijd Alcides F4 tegen Alcides F3 gaat beginnen. Het is een warme zomeravond en de jongens en meiden van F4 zijn er weer klaar voor. Sommigen vinden het een tikkie spannend, want het is wel F3 waar ze tegen moeten spelen en ze vragen zich zelfs af of ze deze wedstrijd wel zullen winnen.
Al gauw blijkt dat deze “angst” voor niets is, want het is meteen een spannende wedstrijd en beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd. De vaart zit er goed in en er wordt goed samengespeeld. In de derde minuut van de wedstrijd is er een kans voor Isabel. In de vijfde minuut volgt er een tegenkans voor een speler van de F3, maar de bal wordt goed tegengehouden door onze keeper Ramon, die vanavond sowieso een goede avond had!
In de zevende minuut wordt onze vliegensvlugge Bas zwaar getackeld, maar een bikkel dat hij is staat hij zo weer op en vliegt hij alweer over het veld. Dankzij goed samenspel en over en weer tikkie tikkie, is het Naufal die het eerste doelpunt maakt in de twaalfde minuut. F3 heeft vervolgens wat kansen, maar keeper Ramon houdt de ballen nog steeds goed tegen. In de twintigste minuut scoort Dean zijn eerste goal van die avond en staat het op 2 nul. Door snel benenwerk en geweldig samenspel van iedereen scoort Naufal voor de derde keer en is de eerste helft afgelopen.

De tweede helft is begonnen Sander passed naar Bas en Bas vervolgens weer naar Jorn.
In de tweede minuut tackelen wij een speler van de F3 en krijgen wij een vrije trap tegen. Gelukkig voor ons schiet de speler hoog over het doel heen. In de achtste minuut van de 2e helft heeft Bas een kans, maar helaas. In de twaalfde minuut was het Jasmijn die haar kans zag wat bijna resulteerde in een goal! Vrijwel meteen krijgt Jorn de bal en ook hij had een kans op een doelpunt. In de 14e minuut zet Naufal het gas er weer op en maakt hij 4-0!!! In de 16e minuut scoort Dean 5-0 en maakt een vreugdedansje. In de 18e minuut maakt Naufal 6-0, maar de scheids had zijn bril niet op en stond niet helemaal in de juiste positie om goed te kunnen inschatten of hij echt zat en keurde dit doelpunt helaas af. Ooggetuigen kunnen echter beamen dat hij toch echt zat hoor! Sportief als wij zijn doen we daar niet moeilijk over en gunnen onze tegenstander dit mazzeltje. Dan in de laatste minuut scoort F3 toch nog een welverdiende goal waardoor de eindstand komt op 5-1. Weer een wedstrijd in de pocket door goed samenspel, hard rennen en veel plezier! Op naar de volgende wedstrijd.