Alcides JO11-1 bekert verder!!!!.

Alcides JO11-1 (E1) start het seizoen '16/17 naar verwachting, door de eerste drie bekerwedstrijden te winnen en dus de volle 9 punten te kunnen pakken



Maar eerst even een voorstel ronde, JO11-1 wordt dit seizoen getraind door hoofdtrainer Roel Zelhorst, assistent-trainer Martin Jansen en de begeleiding wordt verzorgd door Arthur Dobben.



Het team bestaat uit de volgende spelers:



Keeper: 1.Nick Dobben



Verdedigers: 2.Floris Volkers, 3.Jarrick ter Wal en 4.Frank de Koe



Middenvelders: 6.Jesse Brandsma, 7.Kimi Weijenberg, 8.Dean Niemeyer



Aanvallers: 9.Jesse van Ommen ,10.Kai Jansen



 



We zijn dit seizoen begonnen door in Juni 3x te trainen en een 3-tal oefenwedstrijden te spelen en daaruit is gebleken dat dit de juiste samenstelling was om het seizoen '16/17 in te gaan.



 



Vorige week zaterdag 27-8 starten we met de eerste bekerwedstrijd uit tegen FC Oldemarkt JO11-1 (1-3), met enig gemakzucht speelden we deze wedstrijd, waardoor we het onzelf nog wel behoorlijk lastig maakten, maar de winst is dan toch ook belangrijk en daar zorgden de Alcidiaantjes dan weer wel voor.



Afgelopen woensdag 31-8, stond er al een heuse derby op het programma MSC JO11-1 (3-2)  kwam bij ons op bezoek, dit team hadden we ook al tegen geoefend in de voorbereiding en ook met winst gespeeld. Beide teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar het was een mooie wedstrijd met stijdlust een wedstrijd zoals een wedstrijd hoord te zijn.



De laatse wedstrijd was gisteren, nog een thuiswedstrijd tegen d'Ólde Veste 54 JO11-2 (8-3), deze wedstrijd moesten we haast wel winnen omdat Olde Veste ook al had verloren van FC Oldemarkt., maar de schrik kwam er wel even in daar we in de eerste minuut al op 0-1 achterstand kwamen, zie dit maar als een pak op je donder krijgen, want hierna gingen onze Alcidiaantjes wel voetballen nl. en werd het een doelpunten regen, alleen de tegengoals zie je daar liever niet bij.



Al goed, 3x winst is 9 pnt., 14 doelpnt. voor en 6 doelpnt. tegen, op naar de competitie.



Alcides JO11-1 is voor de competitie ingedeeld in de 1e klasse 09, met daarin ook MSC JO11-1 en FC Meppel JO11-1 dat wordt weer genieten en strijden om wie het beste O11-1 team heeft van Meppel.



 



U bent van harte uitgenodigd a.s. Zaterdag 10 Sept. om 10:00uur, dan spelen we onze eerste competitiewedstrijd, weer een derby thuis tegen FC Meppel JO11-1.



 



Dan nog een klein dingetje, hoewel E1 makkelijker uitspreekt dan JO11-1 is het genoodzaakt om de wet van het herhalen te gebuiken, zodat het met een paar maanden een gewoonte is geworden!!!.



 



Tot Zaterdag a.s,



Arthur Dobben, teambegeleider Alcides JO11-1