Alcides JO13-3 DESZ JO13-2

Na het maken van de groepsfoto en de warming-up begon de wedstrijd

We hadden er zin in en begonnen de wedstrijd  goed, we hadden veel balbezit en speelden goed. Al na een paar minuten spelen nam Dicky een mooie corner en met wat gepruts van Desz wist Dani de bal in het doel te krijgen 1-0 voor ons.

Maar Desz liet het er niet bij zitten en vocht terug waardoor het gelijk opging. We kregen allebei veel kansen. Maar het bleef 1-0 tot rust.

De 2de helft speelt Desz sterk met de nodige overtredingen. wij werkten ook hard maar scoorde niet. De wedstrijd werd nog spannender. Maar helaas kwam Desz door de verdediging en maakte 1-1.

Even later maakte Julian een perfecte sliding maar de scheids zag het verkeerd, en gaf vrij-trap. Gelukkig scoorde Desz niet de score bleef onveranderd.

Desz kreeg een vrij- trap, Sem kwam er bijna bij maar hij zat 1-2 voor Desz.