Alcides triomfeert tegen koploper

Alcides liet zich Tweede Paasdag van haar beste kant zien. De uitwedstrijd tegen koploper BVC’12 werd met maar liefst 0-4 gewonnen. Door de zege staan de Meppelers vierde en lonkt de nacompetitie.
Met rust stond het 0-1 door een goal van Roy Visscher. In de tweede helft was de thuisploeg zoekende naar de gelijkmaker, maar vond het helemaal niks. Sterker nog het was Alcides dat het net vond en dat maar liefst drie keer. Jermain Wobbes, Frank Fokke en Ryan Luyckx scoorden voor de Meppelers. Een prima resultaat, dat een opmaat kan zijn voor de derde periodetitel.
Daarin moet Alcides alleen Quick 1888 voor laten gaan, maar die ploeg is samen met BVC’12 in de running voor de titel. Bovendien pakte de tegenstander van vandaag al de tweede periodetitel, SC Bemmel won de strijd om de eerste periode. Alcides is dus kansrijk voor de derde periode. Zover is het nog niet, zondag komt eerst Longa’30 naar Meppel, daarna zijn er nog drie competitieronden te spelen.
BVC ’12 - Alcides 0-4 (0-1). 32. 0-1 Roy Visscher. 75. 0-2 Jermain Wobbes. 78. 0-3 Frank Fokke. 86. 0-4 Ryan Luyckx.
(Bron: MeppelerCourant.nl)