Alcides vecht voor puntendeling

Alcides heeft zondag een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen subtopper Rohda Raalte. Het werd 2-2.
Alcides was van meet af aan de betere. Ryan Luyckx en Frank Fokke kregen wat kansjes, maar het was Kevin van Dijk die halverwege de eerste helft prachtig raak schoot. Na de voorsprong kwamen de gasten beter voor de dag. Na haken door Björn Rellum, kreeg Rohda Raalte een strafschop: dat betekende de 1-1 door Oguzhan Sahin. Vlak voor rust kwam Rohda op voorsprong. Edilson Jose Coelho trof fraai doel vanuit de counter.In de tweede helft gebeurde er niet zoveel. Rohda Raalte controleerde en liet Alcides het spel maken. De Meppelers waren niet kranig en krachtig genoeg om het de ploeg uit Raalte echt moeilijk te maken. Hard werken deed de thuisploeg wel. Dat werd vijf minuten voor tijd alsnog beloond. Verdediger Peter Fokke, die vlak voor tijd nog rood zag, zorgde er uiteindelijk voor dat Alcides niet met lege handen bleef. (Bron: MeppelerCourant.nl)