Alcides verliest van koploper Juliana

Alcides heeft zondagmiddag verloren van koploper Juliana '31. Voor de thuisploeg stond al niets meer op het spel omdat het team al was gedegradeerd.Juliana kwam al na tien minuten op voorsprong. Jordie van der Laan wipte de bal over keeper Bas van Wegen. Vlak voor rust werd ook nog eens de 0-2 gescoord door Van der Laan. Hij droeg deze 26ste goal op aan zijn moeder door een tekst op zijn ondershirt te tonen.
Alcides ging de kleedkamer in met een  achterstand. In de 55ste minuut deed de ploeg uit Meppel toch iets terug en scoorde 1-2. Niet veel later werd een goal van Van der Laan voor Juliana afgekeurd vanwege buitenspel. Dat weerhield Jordie van der Laan er niet van om nog een keer te scoren. De hattrick is voor hem in de 75ste minuut een feit en 1-3 blijkt ook de eindstand. (Bron: MeppelerCourant.nl)