Alcides weer te sterk voor STEVO

En weer versloeg Alcides zondag Stevo met 2-1. Ook eerder dit seizoen in Meppel zegevierde de Meppelers met die cijfers en ook nu was het zwaarbevochten.
Frank Fokke en Jermain Wobbes zorgden in het eerste kwart voor een meer dan prettige 0-2 voorsprong. Alcides bleef na die twee treffers de betere ploeg, maar kreeg vlak voor rust de 1-2 tegen door Tim Letteboer. In de tweede helft drukten en duwden de Twentenaren, maar wist Alcides uiteindelijk de score vast te houden. Alcides heeft nu 31 punten uit 21 wedstrijden. Daarmee lijkt klassenbehoud wel zeker (de voorsprong is elf punten met nog vijf wedstrijden) en doet de ploeg van trainer Casper Goedkoop, ook nog eens goede zaken in de strijd om de derde periode.
Stevo-Alcides 1-2 (1-2). 7. 0-1 Frank Fokke. 20. 0-2 Jermain Wobbes. 43. 1-2 Tim Letteboer.
Door Erik Riemens [Bron: Meppelercourant.nl]