Alcids B2 - MSC B2

De tweede beker wedstrijd van B2 tegen stadsgenoot MSC. Deze tegenstander had de eerste wedstrijd gewonnen van een gehavend FC Meppel zodat er (om een ronde verder te komen) niet verloren mocht worden. En het moet gezegd, Alcides was in de eerste helft zeker de bovenliggende partij met schoten op de paal van Wouter,en op de lat van Mourad, en nog enkele hachelijke situaties voor het vijandelijke doel. MSC was slechts een keer gevaarlijk maar trof de paal. Alcides liet af en toe zien voetbaltechnisch aardig wat in huis te heben, maar het scoren wilde nog niet lukken. Ruststand 0-0.

In de tweede helft een ander spelbeeld. MSC kwam er beter in en werd ook dreigender. Gelukkig stond Devon paraat en voorkwam met een paar mooie reddingen een achterstand. Het laatste kwart van de wedstrijd was B2 weer iets beter, maar het eindigde toch in een 0-0. Daar konden beide teams tevreden mee zijn, alhoewel B2 op basis van de eerste helft de wedstrijd moeten beslissen.