Be Quick 1887 - Alcides 2-0

Alcides komt steeds dieper de problemen. Het voetbalteam uit Meppel was in Groningen tegen Be Quick 1887 duidelijk de mindere ploeg.
Het eerste kwartier is duidelijk dat Be Quick sterker is dan Alcides, maar weet nog geen grote kansen te creëren. Dat lukt wel in de 18de minuut. Daan Driever schiet raak en zet 1-0 op zijn naam. Dit is ook de ruststand
Gino Fokkens wordt bij Be Quick 1887 vlak na rust gewisseld voor Romano Djababoe en dit blijkt een gouden zet. Romano scoort in de 59ste minuut de 2-0. Na een goede combinatie passeert hij doelman Danny Bos van Alcides. 2-0 is ook de eindstand. [Bron MeppelerCourant.nl]
Het wedstrijdverslag zal vandaag vanaf 17:00 uur te zien zijn in SPORT. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald en zal later terug te zien zijn via: www.podium.tv/nl/201603141700