Bekerwedstrijd: Alcides E5 - Rouveen E3G

Vandaag de derde bekerwedstrijd voor Alcides E5, na twee nederlagen wordt het tijd voor een overwinning! In de mist geeft de scheidsrechter het startsein voor de wedstrijd.

Net na de aftrap geeft Quinn een mooie voorzet en volgt er al een schot op doel door Tim, helaas net over! Pien gaat een duel aan met twee tegenstanders en speelt slim de bal af. Ze krijgt hem weer terug en geeft Quinn een voorzet, die hij direct afmaakt. Binnen een paar minuten staat het al 1-0.
Cas zorgt voor de opbouw van achteren en Quinn gaat met de bal over rechts. Hij geeft Pien een voorzet en zij schiet vanaf de rechterkant de bal mooi in de hoek. Na enkele minuten neemt Pien de bal mee over de linkerkant en schiet hem er zelf in. Er volgt een schot van Quinn op doel, dat helaas de paal raakt. Younes maakt een mooie actie met de bal en schiet over naar Quinn. Gelijk daarna een mooi schot op doel van Tim, helaas voor hem staat de keeper op de goede plek en hij weet de bal te stoppen.
Thomas neem de bal mee over de linkerkant en Cas schiet de bal van afstand in het doel, goal! Mooi samenspel van Boaz, Cas en Olaf resulteert helaas net niet in een doelpunt. Cas neemt de bal mee en passeert 3 tegenstanders voordat hij Younes een pass geeft. Younes neemt de bal aan en maakt een prachtig doelpunt! Inmiddels is het 5-0 voor Alcides. Younes maakt een mooie actie, de bal kaatst twee keer terug tegen de keeper, Pien is er als de kippen bij en maakt een mooie goal! Quinn neemt de bal mee van achteren, Younes neemt over en Pien schiet subtiel, met de buitenkant van haar voet, de bal in het doel. Boaz geeft een voorzet en Quinn maakt doelpunt nummer acht. Aan het einde van de tweede helft maakt Pien, na een duel met de tegenstander, de 9e goal voor Alcides.

Julian heeft tijdens de eerste helft alle tijd gehad om zijn conditie op peil te brengen met allerlei oefeningen. Het spel van Alcides overdonderde de tegenstander en zij kwamen dan ook bijna niet in de buurt van zijn doel!
De tweede helft gaat van start en Julian heeft er zin in. In de eerste helft hoefde hij maar een keer in actie te komen. Binnen de eerste minuut heeft Quinn al een doelpunt gemaakt. Een uitbraak van de tegenstander wordt door Thomas op vakkundige wijze teniet gedaan. Hij verovert de bal makkelijk en speelt over naar Mika. Deze zorgt wederom voor de opbouw naar voren en Pien scoort het elfde doelpunt. Ook de tweede opmars van de tegenstander weet Thomas te stoppen, hij laat zich niet passeren en zorgt voor de opbouw van achteren, speelt af op Boaz, Boaz op Tim en van Tim naar Cas. Cas geeft een voorzet en via Olaf en de keeper, scoort Younes goal nummer 12.

De wedstrijd speelt zich vooral af voor het doel van de tegenstanders en deze staan dan ook met z’n allen voor het doel. Ze weten de doelpunten voor een korte tijd tegen te houden.
Zelfs Julian moet in deze fase van de wedstrijd nog een keer in actie komen. Gelukkig reageert hij alert en heeft de bal na een schot op doel van de tegenstander, klemvast in zijn handen.

Door de grote drukte voor het doel van de tegenstander kaatst de bal steeds terug, maar uiteindelijk slaagt Younes er toch in om nog een goal te maken. Mika neemt de bal aan de voet en speelt over naar Cas. Cas geeft een voorzet en Olaf scoort! Pien sluit de wedstrijd af in stijl en schiet vanuit de loop doelpunt nummer 15. Ze is hiermee topscorer van deze wedstrijd!