C2 behaalt zwaarbevochten zege



Voor de wedstrijd kregen we nog een geweldig twitter bericht over Brecht. Dat was dan ook voldoende motivatie om vanmiddag voor de volle winst te gaan!
Met een paar blessures trad C2 aan tegen het nieuw in onze competitie uitkomende sc Angelslo. Als je op de resultaten af mag gaan dan kon het wel eens een gelijkwaardige tegenstander zijn.
Slechts van Twedo hadden zij ruim verloren. Onder een stralende zon werd de aftrap verricht. Reporter moest nog snel de (lekkende) waterzak bijvullen en toen hij terug kwam bleek er al gescoord te zijn. Helaas door Angelslo. Toen moest C2 op zoek naar de gelijkmaker. Over de vleugel kwamen ze een paar keer mooi door met op links Julian met een paar mooie voorzetten en op rechts Devon die er weer op snelheid voorbij flitste. Nog niet met het gewenste resultaat maar wel dreigend. Toen de bal vanaf links weer voorkwam en niet goed weggewerkt kon worden was het Niels die de bal laag kon binnen schieten. Het spel golfde op en neer en was meer spannend dan goed. Bij Angelslo speelde een behendige rechtsbuiten waar Niek zijn tanden in moest zetten. Het was dan ook deze speler die langs 3 Alcideanen slalomde en de bal goed voor trok en hun spits de bal voor het intikken had: 1-2.
Toch liet C2 dit niet op hun zitten en werden wat aanvallender. Toen uit een lange bal Justin van achteren getackeld werd betekende dat een penalty. Abdi bleef koelbloedig en de 2-2 ruststand was een feit.
De tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld, niet goed, maar wel spannend en veel strijd. Danielle onze gelegenheids rechtsback speelde een puike partij en had hun beste man (die nu op links speelde) aardig in de tang. Beide teams gingen voor de winst en het leek erop dat wie zou scoren ook wel eens als winnaar van het veld zou stappen. Nadat C2 nog een paar mogelijkheden hadden gemist was het ineens Niels die met een prachtige individuele actie de wedstrijd in het voordeel van Alcides besliste. Hij omspeelde handig een tegenstander en schoot de bal hard in hoek langs hun boomlange keeper: 3-2!
Daarna kwam C2 nog een paar keer goed weg, mede omdat na een afstandsschot de lat een handje mee hielp. Met nog een minuut of 5 op de klok was het een kwestie van overleven en geen risico nemen. Dat lukte uiteindelijk en de 3 punten zaten in de knip!
 
Deze overwinning wil C2 graag opdragen aan Brecht van Zomeren!!!
 
Volgende week vrij omdat SJS uit de competitie is gegaan.
 
Reporter.