Daley Sinkgraven traint Alcides E1


Schitterende ervaring voor de spelers 

Op 23 april betrad een speciale gasttrainer het trainingsveld van Alcides E1. Oud-Alcideaan Daley Sinkgraven verzorgde een techniektraining. Daley staat te boek als één van de Heerenveen-talenten die dit seizoen een plaats in de eerste selectie opeist, de laatste wedstrijden werd hij zelfs met een basisplaats beloond door trainer Marco van Basten.
 
Nadat eerst een groepsfoto was gemaakt en alle spelers met Daley op de foto waren geweest, was het tijd voor het echte werk. Zoals de meeste trainingsavonden begonnen we met een rondootje, waarbij uiteraard ook Daley enthousiast deelnemer was: hij moest zelfs een paar keer in het midden...
 
Daarna werd de training vervolgd met het technische deel. Zoals een goede training betaamd, werd afgesloten met een partijspel.
 
Als klap op de vuurpijl signeerde Daley nog vele shirts en evenzovele - of misschien wel meer - voetbalschoenen. Daarna mochten de spelers allemaal nog een vraag stellen aan Daley, die door hem in alle rust werden beantwoord. De spelers kijken terug op een fantastische avond en bedankten Daley op ludieke wijze: Ze overhandigden hem een Alcides-shirt met daarop alle namen van de E1-spelers.