DOELPUNTENGALA JO13-3

De laatste en op voorhand makkelijkste competitiewedstrijd tegen Giethoorn JO13-1 moest een mooie afsluiting worden, om ons in de middenmoot te handhaven. Opmerkelijk genoeg was van gretigheid de eerste 10 minuten weinig sprake. Maar toen kwamen we op stoom:

Dikkie kwam op snelheid en drong de zestien meter binnen, bam 1-0

Dani speelde zichzelf vrij 2-0

Na een prachtige combinatie was Boaz aan de beurt 3-0

Zowaar kwam Giethoorn twee keer tot ons doelgebied, maar de verdediging hielt keurig en vooral rustig stand.

Boaz op snelheid over links, hupakee 4-0

Dani schiet, schot wordt geblokt maar Dikkie schiet de rebound snoeihard binnen 5-0

Dani 6-0

Eindelijk een aanval die we veel op trainingen zien, maar nog te weinig in wedstrijden.

Prachtige pas van Kjeld op Dikkie, die de achterlijn haalt en nauwkeurig Dani in stelling brengt 7-0.

-Pauze-

De tweede helft beginnen we zoals we altijd een wedstrijd zouden moeten beginnen. Gewoon balletje tikken. Als iemand anders er beter voor staat, de bal pasen. De doelpunten vielen dan ook erg snel achter elkaar.

Een prachtige steekbal van Julian op Boaz, die zich geen seconde bedenkt voor zijn hattrick 8-0

Julian speelt zich zelf vrij en knalt lekker binnen 9-0

Na een prachtige opening door Olaf, schiet Boaz op de paal.

Cas komt mee naar voren, krijgt de bal en zoekt heel vernuftig een hoekie uit 10-0

Organisatie is een beetje weg, maar Giethoorn biedt weinig weerstand.

Mika stoomt op en maakt de 11-0

Dani speelt op Kjeld die hard uithaalt 12-0

Een hattrick +1 voor Dani 13-0

Timo betrekt Sem in het spel en met prachtige driehoekjes, verdedigen we uit, via Quinn, Cas en Timo. Wat volgt is nog een aanvallend driehoekje.

Van Dikkie naar Kjeld naar Olaf, die deze aanval uit het boekje fantastisch afmaakt 14-0.

Mees krijgt de bal op links en maakt een weergaloze sleepbeweging a la Ronaldo en een goal a la Messi 15-0.

Na een prachtige actie van Timo, die het spel met een splijtende pas verlegd van links naar rechts, maakt Dikkie zijn hattrick en brengt de eindstand opn 16-0.

Een prachtige overwinning Boys JO13-3. Een mooie uitslag met mooi voetbal, waarbij duidelijk wordt dat zowel tegen fysiek sterkere als zwakkere tegenstanders, wij het vooral moeten hebben van ons betere voetballende vermogen.