Druilerige nederlaag voor F2

In een druilerig Meppel speelde Alcides F2 zaterdag tegen het 'Ajax' van Ruinerwold.

Het spel speelde zich voor een groot deel af voor het doel van Alcides. De druk door Ruinerwold werd aan het eind van de eerste helft beloond met twee doelpunten snel achter elkaar.

Al vroeg in de tweede helft viel de 0-3, waarna het de thuisploeg lukte het spel te keren. De 1-3 was dan ook terecht. Alcides leefde hierdoor helemaal op, maar helaas mocht het baten. Het vierde en vijfde uitdoelpunt viel al snel. De eindstand was uiteindelijk 1-7.

Van onze Razende Reporter, die dit verslag al klaar had voordat de spelers aan hun penaltyseries begonnen