E3 - Olde Veste E5

Alcides E3 tegen Olde Veste

Om 10 uur zou de wedstrijd beginnen maar de wedstrijd voor ons liep 20 minuten te laat. Om 10.20 begon de wedstrijd. Alcides begon sterk. Had mooie kansen maar het scoren lukte nog niet echt. Jasper ook ook een paar mooie reddingen zodat Olde Veste niet op voorsprong kon komen. Maar gelukkig was halverwege de 1e helft Jesse van Omme scherp en kon de 1-0 inschieten. Jesse was goed op dreef en gaaf een mooie voorzet aan Milan en daar was de 2-0. Nu was het Pien haar beurt na een mooie afpak bal van Milan die de vrij lopende Jesse kon bereiken, die de bal weer mooi voorgaf zodat Pien de 3-0 kon intikken.
En net voor de rust maakte Frank uit de corner 4-0.In de 2e helft kregen ze een penalty maar helaas ging deze er niet in. Hierna was het wat rommelig achter in bij E3 en maakte Olde Veste 4-1. Daarna moest Alcides weer het ritme van de 1e helft zien te hervinden. Pien maakte de 5-1. Kimi maakte daarna een kopdoelpunt uit een corner 6-1 en had de smaakt te pakken en maakte daarna meteen 7-1. Jesse van Ommen maakte zijn 2e doelpunt 8-1. En het laatste doelpunt was weer een kopbal maar deze keer van Milan die goed had gekeken hoe Kimi dat had gedaan. Eindstand 9-1.
Jongens en meisje bedankt voor de leuke wedstrijd en jullie staan nu op de 2e plaats achter Staphorst. Volgende week uit tegen SVN dat zal weer een mooie wedstrijd worden. SVN heeft net zoveel punten als E3, alleen iets minder doelpunten gemaakt.