E3 - Oldeholtpade

Zaterdag om 9 uur staat de wedstrijd tegen Oldeholtpade op het programma.

E3 had het in het begin even moeilijk. Probeerde mooi over te spelen maar stonden toch in no time met 0-2 achter. Gelukkig wreven ze de slaap uit de ogen en begonnen ze weer met goede moed om te proberen dichter bij te komen. Eerst was er een mooie poging van Jesse Brandsma maar die ging helaas over het goal heen. Maar E3 bleef mooi overspelen en creëerde ze de kansen en dat leverde de 1-2 van Kimi op die zo op dreef was dat hij ook maar meteen de 2-2 er in schoot. En net in de laatste minuut van de 1e helft maakte Jesse van Ommen de 3-2. Dus lekker de rust in met een voorsprong.

Na de ranja hadden ze er weer veel zin in. Met mooi overspel kon Kimi de 4-2 en 5-2 maken. En Kimi had de smaak zo goed te pakken dat hij de 6-2 wilden maken, maar de bal kwam tegen de lat en voor Pien’s voeten. Pien probeerde te schiet met rechts maar die kwam tegen de tegenstander, gelukkig  kwam de bal toen voor Pien’s linker voet en schoot nog een keer, nu wel 6-2.

Jesse van Ommen had ook de smaak te pakken en maakte 2 doelpunten achter elkaar inmiddels is het 8-2. Dit was ook de eindstand. Mooie wedstrijd met mooi samen spel. Zo zie je dat je met een achterstand toch nog kan winnen als je maar blijft voetballen. Top jongens en dame. Ik heb alleen de doelpunten makers genoemd maar zonder de steun van de andere spelers hadden ze nooit kunnen scoren. Dus namens de doelpunten makers: dank je wel Frank, Yarrick, Jesse B, Bilal, Milan en Jasper voor het samen spel en de voorzetten.

Jullie hebben nu tegen iedereen gespeeld, staan op een tweede plaats en gaan we met de return wedstrijden beginnen. Aankomende zaterdag tegen de koploper Staphorst. Dat zal wel een mooie wedstrijd worden. Succes jongens.