E7 sluit competitie af met nipte nederlaag

Terwijl de meeste teams al uitgespeeld zijn, moest E7 deze week nog 2x aan de bak.

Eerst dinsdag uit naar MSC. Tja...16-1, snel vergeten maar...

Zaterdag de laatste wedstrijd uit naar Desz. Een lekker weertje en iedereen had er zin in. Desz had de eerste wedstrijd vrij gemakkelijk van ons gewonnen, maar het gevoel was dat we het nu best anders zou kunnen gaan. Want bij winst zouden we de laatste plaats nog kunnen overdoen aan FC Meppel.

In de eerste helft waren de teams redelijk gelijkwaardig aan elkaar. Misschien iets meer kansen voor Desz, maar onze keeper was weer in prima vorm. En bij de uitvallen waren we gevaarlijk. Toch viel uiteindelijk wel de 1-0. Maar omdat er gewoon goed gespeeld werd, was er bij ons als coaches geen gevoel van onrust. En dat was terecht. Na de rust een geniale wissel. Onze keeper ging als veldspeler verder. De tegenstander bleek hierdoor verrast. Al snel een scherpe uitbraak, mooi pass en recht op de keeper af, 1-1. En Alcides bleef beter, meerdere kansen en de 1-2 was ook volkomen terecht. E7 bleef goed spelen en de 1-3 leek mogelijk.

Een minder sterk punt was de organisatie bij corners. Die liet even te wensen over en het werd 2-2. Nog weer wat kansen voor E7, maar helaas vlak voor rust toch nog de 3-2, weer uit een corner. Niet terecht en heel jammer.

We zijn er trots op dat na een moeizaam seizoen de spelers van E7 in de laatste wedstrijd hebben laten zien dat ze met maximale inzet echt goed kunnen spelen. Het seizoen is hiermee ten einde en voor volgend seizoen wensen we alle spelers het beste in hun nieuwe team.