Enorm Bedankt!

Familie van Zomeren op wintersportvakantie
Meppel 9 maart 2015
 
Het is al weer iets meer dan een week geleden dat we op vakantie zijn geweest naar Lofer in Oostenrijk. Ik kan jullie vertellen dat we nog steeds aan het nagenieten zijn. We hadden een prachtig huisje hoog in de bergen op de piste gehuurd en dat was in één woord fantastisch. ’s Ochtends geen gehaast om op tijd bij de gondels te komen of de jongens uit ons gezin daar op tijd heen brengen met de auto. Niets van dat alles. Alles relaxed en uiterst ontspannen.
 
Wel op tijd er uit, dat dan weer wel, maar na het ontbijt konden we zo vanuit ons huisje weg skiën. Dit heeft er voor gezorgd dat wij als gezin een heerlijke vakantie hebben gehad.
 
We willen degenen die dit mogelijk hebben gemaakt enorm bedanken. Het heeft ons heel erg goed gedaan en was –zoals anderen het zeiden- ons zeer gegund na het zware jaar dat we met Brecht hebben gehad.
 
Bij deze nogmaals onze erkentelijkheid aan de organisatoren van “Alcides tegen kanker” en de club Alcides, maar wij willen ook niet de “buren” van MSC vergeten. Ook zij hebben een substantiële bijdrage aan het geheel geleverd die we niet snel zullen vergeten. Met name de morele steun en de grootsheid en de betrokkenheid die de actie met zich mee heeft gebracht heeft ons goed gedaan. Jullie zullen begrijpen dat we dit nooit zullen vergeten.
 
Namens Brecht (René van Zomeren)