FC Meppel F3 - Alcides F2

Zaterdag 14 november mocht Alcides F2 uitspelen tegen FC Meppel F3

Eerste helft

De stevige kou trotserend begonnen de jongens om 10.00 uur aan de wedstrijd tegen de koploper FC Meppel. Sacha begon op doel, in de verdediging stonden Noël, Sander  en in de aanval stonden Rida , Jorn en Jasmijn, Ramon en Benthe (als invaller van Bjorn die ziek was). Het ging de jongens en meisjes  deze zaterdag de eerste helft letterlijk en figuurlijk ‘voor de wind’… Al in de 10 minuut wist Jorn te scoren na een mooie uitrap van Sacha 0-1. Elke tegenaanval werd netjes weggewerkt door de verdediging Noël en Sander. Door de samenspel van  Jasmijn (die moeilijk van de bal te krijgen was) Rida kwam de bal bij Jorn en  kreeg voor de  rust  3 extra kansen alleen voor de keeper maar het mocht niet zo zijn  hun keeper was ook steen goed ,  Jammer Jorn volgende keer beter! Vlak voor de rust scoorde FC Meppel 1-1 doordat we niet goed alert waren.

Tweede helft

In de eerste minuten van de tweede  helft ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op; beide teams vielen aan en beide teams mochten ook wat hoekschoppen nemen. Toch liep het bij Alcides niet zo lekker, er werd minder goed overgespeeld dan normaal en de ballen kwamen niet daar waar ze moesten komen. Het kon ook niet uitblijven dat FC Meppel een doelpunt maakte in de 30e minuut: 2-1. En hoewel Alcides het bleef proberen, het wilde maar niet op gang komen en de jongens werden daarvoor afgestraft met een derde  doelpunt tegen: 3-1. Ook Rida werd eruit gestuurd voor het  natrappen wat we allemaal niet zo goed konden zien.

Desondanks de nederlaag  zijn we trots op de prestatie van de ploeg.

Eind uitslag 3-1