Gemiste kans

Alcides-Wolvega 0-0

11-04-2014

Tja waar moet je beginnen, saai potje zou je denken gezien de uitslag. Nou dat was het geenszins. Het regende en niet alleen water maar zeker ook kansen aan Alcides zijde. Dat begon al in minuut 3, bal van onze laatste man op de paal uit een corner. Enzo kunnen we zeker de eerste helft in bijna elke 2 minuten wel een doelrijpe kans noteren voor de geel zwarten. Was het omdat de keeper van Wolvega ook een geel shirt aan had dat onze jongens hem steeds bij hem in de handjes schoten? We weten het niet. Feit blijft wel dat het zeker de eerste helft 10 dotten van kansen onbenut liet. Wolvega stelde daar niet veel tegenover 1 schot kansje wat een prooi voor de keeper bleek. Er werd heel mooi gevoetbald ik denk 85% balbezit en veel druk naar voren. Onze laatste man werd al vroeg doorgeschoven want werkloos achter blijven had ook geen zin. Dat leverde ook veel kansen op voor hemzelf maar ook voor z'n teammaats. De wedstrijd werd volledig gedomineerd door de geel zwarten, alleen we vergaten een essentieel onderdeel binnen het voetbal namelijk scoren.

Bij rust in de kleedkamer werd er vooral gezegd zo door te gaan dan moet ie toch gaan vallen.

Ook in het 2de bedrijf veel sterker dan de tegenstander, meer balbezit en wederom kansen gehad om te scoren. Maar een doelpunt bleef uit. Wolvega dat natuurlijk dacht bij 0-0 als wij nou eens stiekum, maar nee onze keeper pakte wederom de 1 tegen 1 en hield zodoende de 14 cleansheet.

Teleurgesteld gingen we de kleedkamers in zoveel kansen en toch geen 3pnt hebben.

Maar kop op mannen, als we zo blijven spelen en we maken daarbij de kansjes af dan heb ik er alle vertrouwen in de komende 3 wedstrijden.