Invulling vacatures jeugd



Voor het seizoen 2014-2015 zijn de voorbereidingen in volle gang. De invulling van de trainers is goed op weg, maar ook voor de rest van het kader worden er de nodige stappen gemaakt.
 
Zo zijn er twee nieuwe sectie coördinatoren bereid gevonden, om deze secties te begeleiden en vraagbaak te zijn voor leiders en of ouders. 
Voor de F-sectie is dit Barend Heusinkveld geworden. Barend is de vader van Bjorn Heusinkveld en die is afgelopen doorgestroomd vanuit de kabouters, naar F7 en nu F4. Barend is zelf als voetballer actief geweest bij Nieuwleusen.
 
Voor de D-sectie is dit Ria van der Veen geworden. Ria is natuurlijk een bekende binnen de vereniging en hield zich al bezig met toernooien en met “Lief en Leed”, maar nu dus ook als D-coördinator.
 
In de E-sectie blijft Edwin van Bohemen dit doen en voor de C-sectie zal Renate Zelhorst deze taak op zich gaan nemen.
 
Ook is de vacature van materiaalman voor de jeugd ingevuld en wel door Klaas de Olde. Is er in het nieuwe seizoen iets mis met de container met materialen, is er een bal lek of iets anders op het gebied van materialen, dan is Klaas hiervoor het aanspreekpunt voor de jeugdtrainers.  
 
Wij zijn natuurlijk zeer blij met deze invulling en willen deze Alcideanen veel succes wensen in hun nieuwe rol. 
 
Rest ons nog één vacature die we onder jullie aandacht willen brengen en dat is de coördinator voor de kabouters.
We zijn nog steeds op zoek naar iemand, die ons wil helpen met het coördineren van deze misschien wel mooiste leeftijdsgroep. Het gaat hierbij niet om het regelen van de trainers, maar om het organiseren van de randzaken, het promoten van deze leeftijdsgroep en het doorgeven van indelingen en schema’s voor de Meppeler Mini Divisie. 
 
Ben je geïnteresseerd stuur dan een mail naar jeugdvz@alcides.nl
 
Met sportieve groeten,
 
Sven Zeeman
Jeugdzaken Mvv Alcides