JO13-4 strijdend ten onder.

Na een flinke nederlaag vorige week (gelukkig is de tegenstander naar een hogere poule gezet) beginnen we vandaag gewoon weer op 0.

In een intense trainingsweek hebben we alle koppies weer leeg, positief en dezelfde kant opgekregen. Vandaag dus de dag waarop mag blijken wat dat heeft opgeleverd.

Het eerste gedeelte van de eerste helft heeft de tegenstander toch redelijk de overhand qua balbezit, mede door uitstekend verdedigen en een geweldige inzet weten de mannen vrij gemakkelijk stand te houden. Ook de tegenstander krijgt langzaam door dat deze bikkels gebrand zijn op een resultaat en doen er nog een schepje bovenop. Dit resulteert na een onderscheping in een messcherpe counter en een onhoudbare goal....0-1achter. Zeker niet blij, maar zeer getergd gooien onze mannen het tempo, positivieit en werklust nu volledig in de hoogste versnelling! Iedere tegenaanval wordt vakkundig onderbroken, met als uiteindelijk doel een messcherpe counter. Een verkeerde breedte pass wordt onderschept, met een zeer op maat gegeven diepte pass alleen op de keeper af, de keeper komt uit, een geweldige stift over hem heen... 1-1! Als fox sports hier een camera heeft weet ik de uitslag van het doelpunt van de week al!!

Met een terechte ruststand en de lege longen is het eerst tijd voor een zuurstoffles en de nodige vocht inname.

Met nog een beetje het hoofd in de kleedkamer en een zeer scherpe tegenstander worden we toch heel verrassend opnieuw op achterstand gezet. Met een gigantische inzet wordt er steeds verder naar voren gespeeld, op zoek naar de gelijkmaker, het risico op een counter groeit met de minuut. Na werkelijk met krachten gesmeten te hebben is het dan gebeurd, de 1-3 is een feit. Uiteindelijk volgt er helaas ook nog een 1-4.

Nu zou u denken dat deze wedstrijd dus niks heeft opgeleverd, als groot fan en insider van deze sterren ploeg kan ik u vertellen dat de winst van deze zaterdag er wel degelijk was: een echt team, tomeloze inzet en positivieit!!