MSC op basis van kwaliteit langs Alcides

MSC heeft de burenruzie voor de tweede maal dit seizoen winnend afgesloten. De zwart-witten wonnen verdiend met 1-3 door twee treffers van uitblinker Jos Fidom en een goal van Camiel Fidom. Voor Alcides scoorde Rik Jan de Groot de 1-1.
Alcides bood het kwalitatief sterkere MSC voor rust prima tegenstand. Nadat Jos Fidom de score had geopend (0-1) maakte Rik Jan de Groot op fraaie wijze gelijk. Hij knikte een voorzet van Roy Visscher prachtig in en maakte zo de 1-1. Na die treffer was de hard werkende thuisploeg via Roy Visscher zelfs dichtbij een voorsprong, maar de geel-zwarten konden niet doordrukken.Na de pauze was het snel gedaan met de aanvallende dadendrang van Alcides. Zeker nadat Jos Fidom in de 57e minuut defensief geschutter afstrafte en MSC op 1-2 bracht. Toen vijf minuten later Camiel Fidom de 1-3 aantekende was het duel beslist en werd het verschil in kwaliteit duidelijk. Alcides legde gewillig het hoofd in de schoot en moest toezien dat MSC in de het laatste half uur meerdere kansen kreeg de score verder op te voeren.
Doelman Danny Bos en onkunde van de MSC-aanvallers voorkwamen een grote nederlaag voor Alcides dat ook nog eens de rode lantaarn in handen kreeg. Concurrent Rigtersbleek won bij Hollandia waardoor de situatie nog penibeler is geworden voor de geel-zwarten. [Bron: MeppelerCourant.nl]
foto's © Wilbert Bijzitter
Het wedstrijdverslag zal vandaag vanaf 17:00 uur te zien zijn in SPORT. De uitzending wordt daarna elk uur herhaald en zal later terug te zien zijn via: http://www.podium.tv/nl/201603211700