PEC Zwolle oefent tegen Alcides /FC Meppel

Op het hoofdveld van Alcides

PEC Zwolle speelt aanstaande woensdag 2 juli om 19.30 uur een oefenwedstrijd tegen Alcides /FC Meppel. Er staan dan geen WK wedstrijden gepland, dus een mooi moment om naar het voetbalveld te gaan en er live bij te zijn.

De selectie die het tegen de kersverse bekerwinnaar opneemt bestaat uit eerste elftalspelers van Alcides en FC Meppel. Beide verenigingen zijn jeugdpartner van PEC Zwolle. Het duel vindt plaats op Sportpark Ezinge aan de Ambachtsweg in Meppel op het terrein van Alcides.   
 
De wedstrijd is onderdeel van de PEC Zwolle on Tour-campagne, waarbij de club bij een aantal oefenwedstrijden met sportieve, maatschappelijke en zakelijke activiteiten de regio intrekt. Zo worden er in Meppel twee clinics gegeven door trainers uit de PEC Zwolle jeugdopleiding, vinden er rondom de oefenwedstrijd meet & greets plaats en is er een business-arrangement voor ondernemers. Ook kunnen bezoekers op de foto met de KNVB-beker en kunnen kinderen een handtekening of foto scoren van de PEC Zwolle-spelers.

 
Op de foto met de KNVB Beker
 
De kaartverkoop voor het duel tussen de Meppeler selectie en PEC Zwolle is gestart op zaterdag 17 mei in onder andere de kantine van Alcides, maar ook bij Intratuin Meppel, Roan in Meppel, de Mitra in Meppel en bij Vriend Sport & Fashion zijn de kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. Bovendien zijn ze dan een Euro goedkoper dan op de wedstrijddag aan de kassa. Voorkom teleurstelling en schaf tijdig een kaartje aan. Op is op.