Ruinerwold F1 maatje te groot voor Alcides F2

Zaterdagochtend stond de wedstrijd tegen Ruinerwold op het programma. Iedereen was ruim op tijd aanwezig in de kantine

en ze hadden er zin. Omkleden dus en de wei in. Eenmaal bij het veld leek het er op dat Ruinerwold met een E team was gekomen: de meeste jongens waren 2 koppen groter...

Onze scheidsrechter fluit om 9 uur voor het begin van de wedstrijd met onze nieuwe speler Jesse in de basis en de eerste 5 minuten gaat het gelijk op. Na een corner van Alcides komt de bal bij  Ruinerwold

die op de counter gaat en na een mooie aanval op 0-1 komt.

Nu komt Floris in het veld (invaller voor Anra die een weekend weg was). Na een mooie pas van Florian maakt

Floris een paar mooie acties maar helaas. Na een minuut of 15 moet een speler van Alcides - ik noem geen namen - even afkoelen van de scheidsrechter en kort daarna valt de 0-2 en vlak voor rust met een beetje geluk voor Ruinerwold de 0-3.

Na de rust komt Alcides flitsend uit de startblokken maar Ruinerwold heeft snel weer het overwicht en de 0-4 valt en vlak daarna ook de 0-5. Er komen een paar kansjes voor Alcides. Helaas kan Frank ook niet scoren.

Ruinerwold loopt nog uit tot 0-8 en onze scheidsrechter vindt het wel goed zo. Ze hebben hun best gedaan maar Ruinerwold was een maatje te groot (of was het nou 2 koppen).

De volgende wedstrijd is weer voor ons...