Ruinerwold F3G - Alcides F3

En toen was het weer zaterdag....

Wakker worden met het zonnetje, een heerlijk ingrediënt voor een mooie voetbalochtend! Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Ruinerwold op het programma. De opstelling was gemaakt, vandaag 8 tegen 8, dus geen wissels, de conditie en doorzettingsvermogen zouden deze wedstrijd dus zeker op de proef gesteld worden.

Zoals iedere toeschouwer, trainer en leider hoopt op een snelle voorsprong werden wij op onze wenken bediend 0-1 voorsprong! Alsof dit niet voldoende voor ons geweldige 8tal werd het ook vrij snel 0-2.... Het leek alsof de mannen (onze enige dame was vandaag niet aanwezig) dachten er al te zijn want vrij snel daarna kwam de tegenstander toch terug op 1-2 door een aan de aandacht ontsnapte speler.

Gelukkig kwam het besef weer binnen bij onze mannen dat dit nog geen gewonnen wedstrijd was en werden de mouwen figuurlijk weer opgestroopt, met als gevolg het derde en vierde doelpunt aan de goede kant, ruststand 1-4!! De euforische stemming was dan ook goed te voelen in de rust, zou dit de eerste overwinning van het seizoen worden??

Na de rust dachten de mannen het wel te kunnen met een 3-0-4 systeem om nog meer doelpunten te maken, zou dit de opstelling worden waar zelfs bij voetbalinternational over gesproken zou worden? Helaas, al snel werden we met onze neus op de feiten gedrukt een snelle tweede en derde doelpunt voor de tegenstanders 3-4! De zenuwen namen ook bij de ouders toe, zo een voorsprong zouden we toch niet weg kunnen geven?

Het antwoord is nee! Na het hergroeperen van de troepen en veel werklust waren ze besloten duidelijk te maken wie er de baas op het veld was en dat werd heel duidelijk uitgedrukt in de uiteindelijke uitslag 3-7 winst!!! Gezien de uitslag leek het een makkie, maar denk dat de meeste supporters toch weer even een jaartje ouder zijn geworden. Maar er is maar 1 ding dat telt vandaag, de eerste overwinning is een feit!!!!! Zouden ze nu de smaak te pakken hebben?