SC Rouveen-MVV Alcides MO13-1 Wedstrijd verslag van zaterdag 17 september, 9:00

9:01, we trappen af, gelijk heeft Jaydee in de eerste minuut een hele mooie kans maar die wordt gepakt door de keeper. In de 2e minuut krijgt Rouveen een kans over de rechterhelft. Minuut 7: Jacolijn neemt een corner en er komt een eigen doelpunt uit, 0-1. In de 9e minuut krijgt Pien een geweldige kans waarbij ze voor de keeper staat en hem er vlekkeloos in de verre hoek in schiet, 2-0. Wij waren daarna wel echt de baas van het potje, en dat bleven we ook een tijdje. Dan komt er in de 14e minuut nog een kans van Rouveen over de rechter kant, Ismay verdedigde toen heel goed. En in de 22e minuut komt dan de 3-0 van Jacolijn, die de bal krijgt na een hard schot van Aymee en een goede pass van Pien. In de 23e minuut komt Bente erin voor Nienke. Plotseling een  counter van Alcides en Pien maakt haar solo af met een goal, 0-4. In de 27e minuut had Rouveen een corner die aardig gevaarlijk was. Vlak voor rust nog een grote kans op 0-5 maar die kwam er niet, vlak daarna komt Bente aangesneld met de bal die ze later afgeeft aan Pien, die jammer genoeg mist.

RUST.

Pien gaat keepen, Rianne in de spits. Al na 2 minuten staat het alweer 1-4, door het midden. En heel snel daarna komt er nog een doelpunt voor Rouveen, 2-4. In de 38e minuut krijgen wij de bal weer en Jaydee krijgt een grote kans, die schiet ze op de paal. Rouveen is veel gevaarlijker op dat moment. Minuut 41, Jaydee staat tussen de 16 meter lijn en de 5 meter lijn en die schiet ze heel wonderlijk hoog over. 2 Minuten later krijgt Jaydee weer een grote kans maar die is mis. 13 minuten na de rust gaat Bente er weer uit en Nienke er weer in. We hadden toen geen wissels meer, want Bente moest weer met haar eigen team mee. In de 45e minuut heeft Rouveen een counter, Pien heeft de bal klem. 19 minuten na rust wordt de 3-4 gescoord door Rouveen, jammer. Heel kort daarna staat het GELIJK......4-4. Dan wordt het ons teveel spanning en draait Joy een solo in elkaar die eindigt op een doelpunt in de korte hoek 4-5. Jaydee probeert voor de 4e keer te scoren in de 2e helft, maar ze schiet mis. In de 56e minuut lukt het dan eindelijk: 5 keer is scheepsrecht, iedereen blijft koel 4-6. En dan in de 58e minuut is er nog 1 kans voor Rouveen maar Pien heeft de bal. De scheidsrechter fluit af, we hebben goed gespeeld en verdiend gewonnen!!