Selectie Alcides /FC Meppel bekend


voor de wedstrijd tegen PEC

Op 2 juli 2014 neemt de Meppeler Selectie het op tegen bekerwinnaar PEC Zwolle. De trainers van de Meppeler Selectie, John Beijen (hoofdtrainer FC Meppel) en Eduard Lindeboom (hoofdtrainer Alcides), hebben de spelers van de selectie bekend gemaakt.

De trainers hebben Bas van Wegen (k), Benedict Sparenberg, Winfried Tromop, Sebastian Sparenberg, Eric-Jan Lijzen, Jeffrey Bosch, Roy Visscher, Yannick Kaluzi en Saba Gwedelidze namens Alcides geselecteerd.
Voor FC Meppel komen Jan Albert de Vries (k), Daan Kreeft, Perryn de Kam, Danny Boland, Sjaak Buitink, Dirk Jan van der Meulen, Mark Huisman, Joel Danhof, Roy Knipmeijer en Mourad Ouali in actie.

Het voetbalspektakel vindt plaats op 2 juli om 19.30 uur op het terrein van Alcides.
Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar in de kantine van Alcides, Herberg ’t Plein, Intratuin. Vriend Teamwear en Sport, Kapsalon Arp, Roan en Mitra Kisjes. In de voorverkoop geldt een kortingstarief op de wedstrijdkaarten.
Volwassenen kunnen in de voorverkoop voor € 7,50 een kaartje bemachtigen, en kinderen tot en met 12 jaar voor € 5,-.


Op de foto met de KNVB Beker

De wedstrijd is onderdeel van de PEC Zwolle on Tour-campagne, waarbij de club bij een aantal oefenwedstrijden met sportieve, maatschappelijke en zakelijke activiteiten de regio intrekt. Zo worden er in Meppel twee clinics gegeven door trainers uit de PEC Zwolle jeugdopleiding, vinden er rondom de oefenwedstrijd meet & greets plaats en is er een business-arrangement voor ondernemers. Ook kunnen bezoekers op de foto met de KNVB-beker en kunnen kinderen een handtekening of foto scoren van de PEC Zwolle-spelers.

Daarnaast is er op 2 juli een voetbaltraining in Meppel. Iedereen (E-Pupillen: geboren op of na 1-1-2004 tot en met 31-12-2005 en D-pupillen: geboren op of na 1-1-2002 tot en met 31-12-2003) die zich aanmeldt, wordt getraind door jeugdtrainers van PEC Zwolle. Daarnaast ontvangen de deelnemers een speciaal clinic T-shirt en een toegangskaart voor een wedstrijd van het eerste elftal van PEC Zwolle. 

De kosten van deze PEC Zwolle voetbaltraining, inclusief clinic T-shirt en toegangskaart voor een wedstrijd van het eerste elftal, zijn € 27,50 per deelnemer. Leden van één van de samenwerkende amateurverenigingen van PEC Zwolle of lid van de Kidsclub krijgen € 2,50,- korting.

Het geld kan overgemaakt worden naar: Rekeningnummer : NL89RABO0325839107, ten name van: PEC Zwolle. Omschrijving: Deelname PEC Zwolle voetbaltraining Meppel (vermeld dat je in Meppel deelneemt)

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar clinics@peczwolle.nl, met daarin de volgende informatie: NAW-gegevens, geslacht, leeftijd, vereniging en indien van toepassing of je een keeper bent. De uiterste inschrijfdatum is 25 juni. Een bevestiging en verdere informatie volgt na deze datum.

Datum: 2 juli in Meppel
Tijdstip: 16.30 – 17.30 uur in Meppel
Locatie:  Meppel, M.V.V. Alcides, Sportpark Ezinge