Staphorst F2 - Alcides F4

Afgelopen zaterdag stond de competitiewedstrijd tegen Staphorst F2 op het programma.

De selectie van F4 werd vandaag versterkt met Jens Meester want Jorn was ziek geweest en het was niet duidelijk of hij kon spelen.
De stand op de ranglijst deed vermoeden dat het en gelijkwaardige wedstrijd zou kunnen worden. F4 staat namelijk op de 5e plaats en Staphorst F2 op de 4e plaats.

Helaas bleek al vrij snel dat deze tegenstander een maatje te groot was. Met name fysiek was Staphorst F2 veel sterker.
Staphorst begon sterk en opende al in de 4e minuut de score. F4 liet zich niet uit het veld slaan en probeerde samen te voetballen maar na een counter van Staphorst werd het 2-0.

Keeper Ramon had het druk en pakte aardig wat ballen maar F4 kreeg de ballen niet ver genoeg van het doel en dus kon Staphorst druk houden en nog een paar keer scoren.

Bij een aanval van F4 wist Bas na een scrimmage het doel te treffen.
De tweede helft werd het fysieke verschil nog duidelijker en Staphorst scoorde er lekker op los maar F4 bleef het proberen. Dit resulteerde in een paar mooie aanvallen waardoor Dean en Naufal konden scoren.De eind stand was 11-3.